Restaurace Brick’s v Hergetově cihelně se zařadila mezi gastronomickou špičku v metropoli
Jeden z nejlepších českých šéfkuchařů Pavel Sapík připravil na malostranském břehu Vltavy nové menu, které klade důraz na kombinaci těch nejlepších surovin se skvělou prezentací.
“Při přípravě nového menu jsem se snažil využít nejlepších zkušeností, které jsem získal dlouholetou praxí doma i v zahraničí. Příprava nového menu trvala několik měsíců a jejím výsledkem je poctivá kuchyně s platingem podtrhujícím každý detail,” uvádí k novému menu sám šéfkuchař Pavel Sapík.
Pavel Sapík je respektovaným šéfkuchařem s bohatou kariérou a mnoha úspěchy. Jedním z nich bylo dvacetileté vedení oceňované restaurace Terasa U Zlaté studně. Cenné zkušenosti v gastronomickém průmyslu získal rovněž při práci ve švédské restaurace Frantzén a dalších renomovaných podnicích v Rakousku nebo Francii.
Restaurace Brick’s patří do nově vzniklé skupiny Emblem Places, kterou tvoří kolekce luxusních hotelů, špičkových restaurací a kaváren s několika pobočkami v České republice, na Slovensku a v Německu. Na návštěvníky restaurace Brick' s čeká řada specialit jako je například předkrm marinovaný humr v citrusech s vodním melounem, avokádovou pěknou s perličkami granátového jablka, hlavní chod marinované kotletky s kroketou, servírované s grilovanými artyčoky, cherry rajčátky na hráškovém pyré, přelité tymiánovým saucem nebo na závěr dezert L' OPÉRA řez, servírovaný s kakaovou drobenkou a domácí kávovou zmrzlinou.
“Cílem naší skupiny Emblem Places je poskytovat kulinářské zážitky vysoké hodnoty ve všech restauracích a vytvářet atmosféru domova ve všech našich hotelech, zvláště v situaci, kdy celý tento segment čeká na revitalizaci po ztrátách způsobených protiepidemickými restrikcemi,” říká generální manažerka skupiny Helena Valtrová.
Restaurace & bar Brick’s
Cihelná 2b
Praha 1 - Malá Strana